Blogs

Blogs

Op deze pagina verzamelen we leuke, nuttige en interessante blogs en artikelen over zwangerschap en andere gerelateerde onderwerpen.

Hulp bij je Zwangerschap.nl is altijd op zoek naar gerelateerde gast bloggers. Bent jij een blogger en heb je interesse om met een blog op onze site te komen? Neem dan even contact met ons op via dit formulier.

Buikbanden: mooi of functioneel?

Buikbanden: mooi of functioneel?

Heel populair zijn de buikbanden die je over je kleding heen kunt dragen. Je gebruikt ze voor de sier, omdat je trots bent op je buik en er graag de aandacht op wilt vestigen. Of je draagt ze om je gewone kleding langer door te kunnen dragen en een openstaand knoopje of rits van je rok of broek te bedekken.
Positiekleding: mooi zijn met een dikke buik

Positiekleding: mooi zijn met een dikke buik

Je prachtige buik groeit en wellicht groeien er ook andere lichaamsdelen mee. Zwangerschapskleding is gemaakt voor je comfort. Positiekleding zit niet te strak, zodat je je niet ongemakkelijk en opgesloten voelt.
Twee keer negatieve zwangerschapstest en toch zwanger

Twee keer negatieve zwangerschapstest en toch zwanger?!

Door: Hilde | Site: Hulp-bij-je-zwangerschap.nl
We zijn nu 1,5 week verder, heb ik dus 2 negatieve zwangerschapstesten achter de rug. Ik voel me beroerd en ben niet ongesteld. Ik zat in dubio en ging op internet zoeken. Kan het dat een zwangerschapstest ongelijk heeft?!
pretecho

Een pretecho maken

Door: Dieuwertje | Site: Pretechoenzo.nl
Een zwangerschap en zeker een eerste zwangerschap is een spannende tijd. Je hoeft niet te wachten om je kindje te ontmoeten tot de 12 weken verstreken zijn. Een pretecho is al mogelijk vanaf 6 weken.
Hoera, ik ben zwanger!

Hoera, ik ben zwanger! Maar jeetje.. wat moeten ik nu?

Door: Hilde | Site: Hulp-bij-je-zwangerschap.nl
Voor mij was het echt heel goed nieuws. We hadden bewust gekozen om voor een klein wondertje te gaan. En nu.. nu is het dan zover. De thuistesten waren positief. Maar wat doe je dan?
Gezond eten tijdens je zwangerschap

Gezond eten tijdens je zwangerschap

Door: Robin | Site: Snelzwangerworden.nl
Gezond eten ondersteunt een goed verloop van je zwangerschap. En door gezond te eten tijdens je zwangerschap kan je baby zich goed ontwikkelen en je geeft je baby een goede en gezonde start.
Zwangerschap en fibromyalgie

Zwangerschap en fibromyalgie

Door: Hilde | Site: Hulp-bij-je-zwangerschap.nl
Heb je fibromyalgie maar wil je ook graag kinderen met je partner? Dan kun je gewoon zwanger worden. Door alle hormonen in je zwangerschap kan het juist beter gaan met de fibromyalgie klachten, maar je kan ook juist een grotere dip hebben.